De webwinkel van uw eigen boekhandel in Boxmeer

Puur


Nederlands | 06-09-2023 | 304 pagina's

9789000389483

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

6 minuten schrijven per dag maakt je gelukkiger: ga door met je positieve focus op de dag

Je hebt Het 6 minuten dagboek volgeschreven, en je wilt je focus op vooruitgang en op het goede in jou en je omgeving vasthouden? Ga dan verder met die dagelijkse routine, met behulp van Het 6 minuten dagboek PUUR.

Ook een invulboek voor elke dag. Maar dan zónder de uitgebreide theorie voorin, en mét nieuwe en vertrouwde invuloefeningen. Voor iedereen die een of meerdere exemplaren van Het 6 minuten dagboek heeft gevuld en verder wil schrijven, en daarbij de theoretische uitleg niet meer nodig heeft.

  • Korte introductie over de psychologische achtergrond van het boek, enkele voorbeelden en hoe het jou kan helpen, waarna je snel zelf aan de slag kunt gaan
  • Nieuwe ontwikkelde routine voor je wekelijkse planning en reflectie
  • Dagelijks geselecteerde tips als stimulans voor je motivatie en inspiratie
  • Wekelijkse tips voor meer mindfulness en minder stress
  • Deze beige editie heeft dezelfde inhoud als de lichtgroene en lichtroze editie

Dominik Spenst (1988) studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van nadenken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Dominik is oprichter en CEO van UrBestSelf, een organisatie die zich richt op het uitgeven van boeken waardoor mensen minder stress ervaren en meer mindful in het leven staan.

Biografie

Dominik Spenst (1988) is bestsellerauteur, ondernemer en gewoonte-expert. Na een ernstig ongeval bracht hij vier maanden door in het ziekenhuis en op basis van deze transformerende ervaring ontwikkelde hij het meest succesvolle dankbaarheidsdagboek ter wereld: Het 6 minuten dagboek. Samen met zijn team is hij gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde, gebruiksvriendelijke uitgaven waarmee gebruikers meer mindfulness en persoonlijke ontwikkeling in hun leven kunnen brengen. Zijn 6 minuten-boeken® verrijken nu de levens van meer dan 1,5 miljoen mensen in 20 talen. Dominik woont in Berlijn met zijn vrouw en zoon.

Details

EAN :9789000389483
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  06-09-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :141 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :654 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :304
Reeks :  Het 6 minuten dagboek
Keywords :  cadeauboek;dagboek;doelen;inspiratie;invulboek;journal;mindfulness;positieve mindset;positieve psychologie;routine