EAN:  9789018037253
Publicatiedatum:   30-06-2015
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  256

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

ANWB Taalgids Duits
Maak je tijdens je vakantie in Duitstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Duits!

Het Duits behoort tot de Germaanse taalgroep, daarin horen ook talen als Engels, Nederlands en Zweeds. Het Duits zoals wij het nu kennen is Hoog-Duits (Hochdeutsch). Voor ons is Duits geen moeilijke taal, al struikelen we nog wel eens over de vier naamvallen, aangezien het Nederlands geen naamvallen meer kent. Met de ANWB Taalgids Duits op zak wordt communiceren in Duitstalige landen een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. Ook is er de uitgebreide culinaire woordenlijst 'Weet wat je eet', zodat je altijd weet wat er op je bord ligt. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Duits en Duits-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Duits is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Pools, Kroatisch en Portugees.

  EAN: 9789018037253
  Auteur: 
  Uitgever: ANWB Retail
  Publicatiedatum:   30-06-2015
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 105 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 196 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 256
  Reeks:   ANWB taalgids