Het verstrooide brein

ADD begrijpen en helen

EAN:  9789020218404
Publicatiedatum:   08-09-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  368

  Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)

Het verstrooide brein van Gabor Maté is een must-read voor wie ADD (Attention Deficit Disorder) heeft, en voor wie iemand kent met ADD. Zie je ADD als aandachtstekortstoornis of als een creatief brein?

Veel is geschreven over kinderen maar ook volwassenen kunnen met ADD worstelen, zeker als zij dit pas op latere leeftijd ontdekken. Maté (zelf ADD'er) vertelt hoe het is om met een verstrooid brein te leven, hoe je daar beter mee om kunt gaan en hoe je het positief in kunt zetten. Zijn visie stelt ouders in staat om te begrijpen wat hun ADD-kinderen beweegt en volwassenen met ADD krijgen inzicht in hun emoties en gedrag.

Het verstrooide brein geeft een waardevol programma voor de neurologische ontwikkeling van iedereen met ADD. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

In ‘Het verstrooide brein’ helpt Gabor Maté je om ADD te begrijpen en er beter mee om te gaan. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen.

De Canadees dr. Gabor Maté, bekend arts, trauma- en verslavingsdeskundige, schreef over zijn ervaringen diverse baanbrekende bestsellers en spreekt hierover wereldwijd. Naomi Klein noemde hem een healer om te koesteren. De documentaire over zijn werk The Wisdom of Trauma werd al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

  EAN: 9789020218404
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   08-09-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 227 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 539 gr
  Voorraad: Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
  Bladzijden: 368
  Trefwoorden:   add bij volwassenen;boeken mentale gezondheid;neurobiologie;persoonlijke ontwikkeling;zelfdiscipline