De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid

Meer energie door de kracht van voeding en leefstijl

EAN:  9789020218565
Publicatiedatum:   14-12-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  392

  Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)

'De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid' van Dr Anne Fleck geeft je meer energie door de kracht van voeding en leefstijl. Zoek je al tijden naar een oplossing voor je aanhoudende vermoeidheid, dan biedt dit boek uitkomst!

Volgens Anne Fleck liggen er aan onze vermoeidheid vaak tot nu toe ongekende, niet-erkende lichamelijke oorzaken ten grondslag. Kom erachter hoe die vermoeidheid veroorzaakt wordt en herken de symptomen. Als we er geen aandacht aan schenken, kunnen deze zelfs tot chronische aandoeningen uitgroeien. Je (chronische) moeheid is een signaal dat er wel degelijk iets aan de hand is.

Neem bijvoorbeeld een verstoorde spijsvertering, de nummer één energierover en ziekmaker. Door je lichaam te ontgiften en aan een gezonde darmflora te werken, help je verborgen ontstekingen te helen, versterk je je immuunsysteem en krijg je je energie weer terug. Met handige checklists en gezonde recepten.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland worstelen met chronische vermoeidheid, veel meer mensen zouden meer energie willen hebben. Je kunt zelf én samen met je arts zoveel doen: Dr Anne Fleck laat zien hoe.

'De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid' van Dr Anne Fleck geeft je meer energie door de kracht van voeding en leefstijl.

Dr. Anne Fleck is een Duitse internist, reumatoloog en een gerenommeerde pionier op het gebied van holistische gezondheid, die de laatste wetenschappelijke inzichten combineert met natuurlijke geneeskunde. Ze is de bestsellerauteur van diverse gezondheidsboeken. www.docfleck.com

  EAN: 9789020218565
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Linda Jansen
  Publicatiedatum:   14-12-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 537 gr
  Voorraad: Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
  Bladzijden: 392