EAN:  9789020544275
Publicatiedatum:   29-03-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  368

  In ons centraal magazijn

Chloë is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Red is ervan overtuigd dat zijn leven totaal niet matcht met dat van de brave Chloë, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan ze ooit hadden gedacht.

'Zoek het uit, Chloë Brown is het eerste deel van een New Adult-hitserie van Talia Hibbert. De grappige en eerlijke serie stond wekenlang in de Best Romance-bestsellerlijsten van Amazon en Publishers Weekly.

'Zoek het uit, Chloe Brown' van Talia Hibbert is een sexy, inclusieve, romantische komedie en het eerste deel van de Zussen Brown-serie.

Talia Hibbert is een 'New York Times'-bestsellerauteur. Ze schrijft sexy, inclusieve romance. De delen van haar populaire Zussen Brown-serie stonden meerdere weken in de Best Romance-bestsellerlijsten van Amazon en 'Publishers Weekly'.

  EAN: 9789020544275
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Els Brevink
  Publicatiedatum:   29-03-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 138 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 438 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 368
  Reeks:   Zussen Brown