EAN:  9789021032184
Publicatiedatum:   09-08-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  In ons centraal magazijn

De moord in Oxford is de nieuwste must-read van internationale bestsellerauteur Ruth Ware. Toen Hannah Jones naar Oxford kwam, was April de eerste die ze ontmoette. April was de ultieme it-girl en samen met Will, Hugh, Ryan en Emily vormden ze een groepje onafscheidelijke vrienden. Tegen het einde van het tweede semester was April dood. Nu, tien jaar later, verwachten Hannah en Will hun eerste kind, en John Neville, veroordeeld voor de moord op April, is in de gevangenis overleden. Maar dan komt een journalist met nieuw bewijs dat Neville mogelijk onschuldig was. Terwijl Hannah weer contact opneemt met oude vrienden en dieper in het mysterie van Aprils dood duikt, realiseert ze zich dat de vrienden die ze dacht te kennen allemaal iets te verbergen hebben – waaronder een moord… Ruth Ware is o.a. bekend van In een donker, donker bos, dat wordt verfilmd door Reese Witherspoon. ’Ruth Ware is de ware erfgenaam van Agatha Christie.’ Erin Kelly, auteur van Broadchurch ’Ware is een magnifieke suspenseschrijver.’ The Washington Post ’Een van de beste thrillerauteurs die er zijn.’ The Independent

Van de International Queen of Suspense Ruth Ware, auteur van In een donker, donker bos en Een voor een.

Ruth Ware (1977) is geboren in Sussex in Engeland. Daarna woonde ze een tijd in Parijs voordat ze naar London verhuisde. Ze heeft gewerkt als serveerster, boekverkoper, lerares Engels als tweede taal en persvoorlichter.

Ze maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker bos. Het werd een wereldwijd succes, in Nederland werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht en het wordt verfilmd door Reese Witherspoon.

  EAN: 9789021032184
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   09-08-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 227 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 537 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 352