EAN (ISBN):  9789021475202
Publicatiedatum:   16-02-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  440

   Nog niet verschenen

De internationale megabestseller, bekend van Tiktok!

Rowan Kane is de directeur van attractiepark Dreamland, dus hij is elke dag bezig om sprookjes tot leven te brengen. Het miljardenbedrijf waar Dreamland bij hoort bestaat naast het park ook uit een paar mediabedrijven en meerdere hotels. Rowan wil CFO van dat alles worden, maar dan moet hij eerst bewijzen dat hij de geschikte persoon is om het megabedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland. Ze heeft veel creatieve ideeën over wat er aan het park verbeterd zou kunnen worden, die ze helaas nergens kwijt kan. Op een avond schrijft ze in beschonken staat een analyse over waarom één van de duurste attracties van Dreamland een mislukking is, met een voorstel erbij om het te verbeteren.

Zahra verwacht dat Rowan haar zal ontslaan vanwege haar brutale mail, maar tegen alle verwachtingen in biedt hij haar een geweldige nieuwe baan aan. De samenwerking met Rowan blijkt nog lastiger dan Zahra had gedacht. Rowan is bot, veeleisend, en als het op Dreamland aankomt, heeft hij alles over voor meer winst. Zal Zahra hem kunnen laten zien dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan geld?

Tussen de regels (Engelse titel The Fine Print) is het eerste deel van Lauren Ashers superpopulaire serie in de wereld van attractiepark Dreamland. Het vervolg heet Op één voorwaarde (Engelse titel Terms and Conditions).

Lauren Asher heeft al haar hele leven een hele rijke fantasie. In haar vrije tijd leest ze en schrijft ze. Ze droomt ervan om ooit alle mooie plekken waar ze over schrijft te bezoeken.

Wat ze ook graag doet is YouTuben, oude afleveringen van Parks and Recreation herkijken, en eindeloos lang onderzoek doen naar restaurantrecensies en dan uiteindelijk toch naar haar favoriete plek gaan.


  EAN (ISBN): 9789021475202
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   16-02-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Nog niet verschenen
  Bladzijden: 440