EAN (ISBN):  9789021476803
Publicatiedatum:   28-02-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  432

   Nog niet verschenen

Acht uur. Zes vrienden. Vijf blijven in leven.


De achttienjarige Red en haar vrienden gaan op voorjaarsvakantie naar de kust. Hun camper zit vol en de stemming zit er goed in. Totdat de camper op mysterieuze wijze opeens tot stilstand komt in niemandsland. Terwijl de wielen een voor een kapot worden geschoten, beseft de groep dat er geen sprake is van een ongeluk. Er zit een scherpschutter daarbuiten, en hij heeft het op een van hen gemunt. Iemand uit de groep heeft namelijk een geheim waar de schutter een moord voor zou plegen.


Het is het begin van een kat- en muisspel waarin de zes vrienden wanhopig op zoek gaan naar hulp. Verborgen geheimen komen aan het licht en er heerst een dodelijke spanning binnen de groep. Er is maar één ding zeker. Niet iedereen zal deze nacht overleven…


Bloedstollende misdaadthriller van de auteur van de veelgeprezen Moordgids-trilogie.

Holly Jackson begon al op vroege leeftijd met schrijven en voltooide haar eerste roman op haar vijftiende. Tegenwoordig woont ze in Londen, waar ze zich naast lezen en schrijven bezighoudt met true crime-documentaires zodat ze kan doen alsof ze een detective is.

  EAN (ISBN): 9789021476803
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  H.C. Kaspersma
  Publicatiedatum:   28-02-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Nog niet verschenen
  Bladzijden: 432