EAN:  9789021568997
Publicatiedatum:   04-09-2018
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  192

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus! Dat mensen met overgewicht baat hebben bij een bepaald dieet weten de meesten van ons wel. Maar ook veel andere chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes type 2, kunnen ingeperkt worden met een gezonde leefstijl. In veel gevallen kan medicijngebruik omlaag of zelfs helemaal achterwege gelaten worden. Dat is mooi, maar de vraag ‘Wat is gezond?’ lijkt met al die tegenstrijdige diëten wel lastig te beantwoorden. Huisarts Tamara de Weijer laat zien dat het toch simpel kan zijn: met de focus op groenten en fruit begin je goed op de weg naar beter. Boordevol toepasbare informatie voor elke dag, en vooral heel veel snelle, makkelijke en lekkere recepten en weekmenu's. Een onmisbare tool voor alle Nederlanders, zeker ook voor artsen en zorgprofessionals. Tamara de Weijer is naast huisarts ook voorzitter van Stichting Arts en Leefstijl en bekend van de tv-programma's Dokters van Morgen en RTL Late Night.

Huisarts Tamara de Weijer laat zien hoe gemakkelijk het is om je leefstijl zó te veranderen dat er geen pillen meer aan te pas komen.

Tamara de Weijer is onafhankelijk huisarts en oprichter en bestuurslid van Vereniging Arts en Leefstijl, dé vereniging voor leefstijlgeneeskunde. Ze is bekend van radio en tv, waar ze als arts medische onderwerpen bespreekt en laat zien hoe je met voeding en leefstijl gezondheid kan bevorderen.

  EAN: 9789021568997
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   04-09-2018
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 192 mm
  Breedte: 246 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 726 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 192