Kleed jezelf gelukkig

Kraak de code achter kleding en weet voor altijd welke stijl bij jou past

EAN:  9789021578026
Publicatiedatum:   20-10-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  192

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

In Kleed Jezelf Gelukkig laat Manon Meijers, een van Nederlands bekendste fashion stylisten, je zien dat je kleding een stuk belangrijker is dan je in eerste instantie dacht. Volgens Manon onderschatten we de kracht van kleding en leren we die nooit goed in te zetten. En dat is zonde, want je kunt jezelf gelukkig kleden. Stap voor stap laat Meijers zien hoe je dat doet. Ze ontvouwt haar foolproof methode om tot een eigen stijl te komen die écht bij je past, zonder dat je daarvoor weekenden lang moodboards hoeft te plakken. Meijers staat ook wel bekend als The Style Shrink omdat ze de verbinding maakt tussen psychologie en styling. Haar missie is om vrouwen af te laten rekenen met een ongezond lichaamsbeeld en om het leuk te maken om ’s ochtends voor de spiegel en voor de kast te staan.

In Kleed jezelf gelukkig laat Manon Meijers, een van Nederlands bekendste fashion stylisten, je zien hoe je met de juiste kleding zelfverzekerder, gelukkiger en succesvoller kunt worden.

Manon Meijers kleedt al 15 jaar de sterren van Nederland en is zowel voor als achter de schermen bij verschillende tv-programma’s werkzaam. Met haar platform The Style Shrink focust ze op haar missie om vrouwen een positiever zelfbeeld te geven.

  EAN: 9789021578026
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   20-10-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 231 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 431 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 192