The Secret to Love, Health and Money - Nederlandse editie

A Masterclass

EAN:  9789021592701
Publicatiedatum:   12-04-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  In ons centraal magazijn

De wet van de aantrekkingskracht – met positieve gedachten trek je positieve dingen aan, met negatieve gedachten negatieve dingen – wordt in deze masterclass toegespitst op drie van de belangrijkste aspecten van het leven: liefde, gezondheid en geld. Met deze verzameling lessen, adviezen en casestudy’s worden persoonlijk geluk, welzijn en succes voor iedereen haalbaar.

Wat een eye opener, op alle vlakken pas ik de wet van aantrekking toe behalve op relaties. Dan klaagde ik er vooral op los en focuste ik me meer op wat allemaal niet goed was. Dankzij het nieuwe boek ben ik me daar zo bewust van geworden en heb alle tips meteen toegepast in mijn dagelijks handelen. Soms denk je dat je al veel weet, maar Rhonda weet je toch altijd weer een spiegel voor te houden.’ – Faja Lourens

De Australische Rhonda Byrne begon haar reis 15 jaar geleden met de film The Secret, gevolgd door het gelijknamige boek, door miljoenen mensen bekeken en gelezen. TIME magazine nam haar op in ‘The TIME 100: The People Who Shape Our World’.

In deze Nederlandse editie geeft Rhonda Byrne een masterclass over de wet van de aantrekkingskracht op het gebied van liefde, gezondheid en geld. “Wat een eye opener!” – Fajah Lourens

Rhonda Byrne (1945) is een Australische
televisieschrijver en producent. Haar grote doorbraak was The Secret, dat is gebaseerd op de wet van de aantrekkingskracht. Daarna schreef ze The Power, The Magic en Hero.

  EAN: 9789021592701
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   12-04-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 138 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 418 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 352