De webwinkel van Van Dinter boeken Boxmeer

Karsu's Kitchen


Nederlands | 21-04-2023 | 240 pagina's

9789021593555

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

Met meer dan 75 recepten uit de Turkse keuken! Maak samen met Karsu een culinaire droomreis langs tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, van vega tot vis en vlees.

Tekst achterflap

In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.

Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

Ontdek in dit bestverkochte kookboek van 2023 het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.

De gerechten zou je direct van de pagina’s willen opscheppen, zo smakelijk zijn ze in beeld gebracht”. – NRC

Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen


“Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen

“De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk

Over Karsu
Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek.

Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen.

Biografie

De zangeres en pianiste Karsu (Amsterdam, 1990) heeft inmiddels in meer dan 20 landen opgetreden; van Carnegie Hall tot het Concertgebouw in Amsterdam. Miljoenen kijkers hebben vorig jaar haar optredens in het televisieprogramma Beste Zangers gezien, twee van de nummers die ze daar liet horen behaalden nummer 1-noteringen in verschillende charts. Op 24Kitchen presenteert zij kookprogramma’s en voor AVROTROS Beste Zangers Thuis Bij. Daarnaast is ze Foodcolumniste bij Chantal Janzens &C Magazine.

Details

EAN (ISBN) :9789021593555
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  21-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :268 mm
Breedte :208 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1324 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :240