Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789022590805
Publicatiedatum:   03-07-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  140 mm
Breedte:  215 mm
Dikte:  23 mm
Gewicht:  353 gr
Bladzijden:  320

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. Momenteel werkt ze aan de nieuwe Eilandliefde-serie, dat begon als vervolgverhaal op Facebook.

Van de boeken van Jackie van Laren zijn al ruim 150.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen!

Freddy van Ee is een succesvol schrijfster die met haar twee katten in een schattig dijkhuisje in Amsterdam-Noord woont. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan, maar laat zich toch door haar uitgeefster overtuigen om mee te doen aan een tv-spelletje. In het panel zit ook de beroemde Nick Jacobs, een van oorsprong Nederlandse countryzanger die vroeg in zijn carrière naar de VS is verhuisd en nu in Nederland is omdat zijn moeder zorg nodig heeft. Nick en Freddy vinden, vol verwondering, iets bij elkaar waarvan ze beiden niet hadden gedacht dat het nog zou kunnen.

De half-Surinaamse Odile Norton is opgevoed door haar alleenstaande moeder Serafina, die nooit heeft willen zeggen wie Odiles vader is. Wat Odile wel weet is dat het iemand was voor wie haar moeder meer voelde dan voor de stoet bedpartners die daarna volgde. Als Serafina ongeneeslijk ziek wordt, verbreekt Odile haar toch al slechte relatie en trekt bij haar moeder in. Samen kijken ze veel naar het tv-spelletje waarin Freddy en Nick meedoen. Het valt Odile op dat haar moeder een ongewone fascinatie heeft voor Nick; zal Serafina haar zwijgen nog doorbreken voordat het te laat is?

‘Als je Thuiskomen hebt gelezen sta je weer even met beide benen op de grond en ben je je er terdege van bewust wat echt belangrijk is in het leven.’ Thrillers & More

  EAN: 9789022590805
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Publicatiedatum:   03-07-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 353 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 320
  Trefwoorden:   amsterdam;dochters;familie;geborgenheid;liefde;moeder-dochterrelatie;moeders;suriname;vriendschap