You are a badass at making money

Adviezen om te krijgen wat je verdient

EAN:  9789022593561
Publicatiedatum:   14-07-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  288

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Voor iedereen die heeft geleerd van You are a badass & Nice girls don’t get the corner office

You are a badass at making money is hét boek dat je nodig hebt als je wel eens naar je bankrekening staart en je afvraagt hoe al het geld dat binnenkomt zo snel weer door je vingers glipt. Jen Sincero zegt dat haar money mindset het allergrootste verschil heeft gemaakt: ze dacht altijd dat ze niet met geld om kon gaan, maar dat veranderde allemaal toen ze besloot haar financiële situatie serieus te nemen. Dat deed ze eigenlijk vooral door de manier aan te passen waarop ze over geld dacht en geloof het of niet, zo kon ze haar doelen waarmaken. Met hetzelfde openhartige advies dat van You are a badass een bestseller maakte, gaat Jen Sincero in dit fascinerende boek dus in op de kracht van onze gedachten en hoe onze bankrekening een afspiegeling is van onze overtuigingen.

Sincero combineert humor met levensveranderende concepten in de vorm van bruikbare tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Jij bent namelijk een badass en dit boek helpt je je financiële doelen helder te krijgen en buiten je comfortzone te treden: allemaal essentieel om het financiële leven op te bouwen dat je wilt. Dus ga ervoor en begin vandaag nog met je new and improved money mindset.

In de pers

‘Doe jezelf een plezier: kopen én uitlezen!’ Quote


Jen Sincero (1965) is een bestsellerauteur en succescoach die talloze mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun leven te transformeren. In 2011 verkocht ze haar huis in Californië om de wereld over te reizen en zo veel mogelijk mensen aan te moedigen het beste uit hun leven te halen.

  EAN: 9789022593561
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Jonas de Vries
  Publicatiedatum:   14-07-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 133 mm
  Breedte: 207 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 452 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 288
  Trefwoorden:   advies;badass;corner office;inspiratie;mindfulnes;motivatie;nice girls;persoonlijke ontwikkeling;populaire psychologie;succes