EAN:  9789022593806
Publicatiedatum:   20-01-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  512

  In ons centraal magazijn

Een verhaal over liefde, geluk, het lot en een complexe held die nog één laatste kans op verlossing krijgt

Billy Summers is een huurmoordenaar, de beste die er is. Hij stelt wel een voorwaarde: Billy neemt een klus alleen aan als het doelwit echt een slechterik is. En nu wil Billy ermee stoppen. Maar eerst is er nog één laatste opdracht. Als een van de beste sluipschutters ter wereld en een onderscheiden oorlogsveteraan uit Irak is hij een houdini als het aankomt op verdwijnen nadat een klus is geklaard. Dus wat kan er misgaan?

Wat dacht je van… alles?

Dit niet weg te leggen verhaal is enerzijds een oorlogsverhaal en anderzijds een liefdesverklaring aan kleine steden in Amerika en de mensen die daar wonen. Met in de hoofdrol een van de meest meeslepende en verrassende duo’s die King ooit heeft geschreven, dat alles op alles zet om de misdaden van een buitengewoon slechte man te wreken. Het gaat over liefde, geluk, het lot en een complexe held die nog één laatste kans op verlossing krijgt.

In de pers

‘De koning van de horror laat eens te meer zien dat hij ook tot de allerbeste behoort als het om thrillers gaat.’ VN Detective & Thrillergids

‘King kan schrijven. Zo.’ Matthijs van Nieuwkerk

‘King is een angstvirtuoos, hij kan je werkelijk bang maken. Lees en kijk over je schouder.’ NRC Handelsblad

‘De koning van het spannende genre.’ VN Detective & Thrillergids

‘Kings troef is zijn psychologie, of liever: zijn onvergetelijke karakters.’ Elsevier

Billy Summers is een huurmoordenaar, de beste die er is. Hij stelt wel een voorwaarde: Billy neemt een klus alleen aan als het doelwit echt een slechterik is.

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een begrip. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en wereldwijd werden er circa 400 miljoen exemplaren van verkocht.

  EAN: 9789022593806
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Annemarie Lodewijk
  Publicatiedatum:   20-01-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 232 mm
  Dikte: 47 mm
  Gewicht: 845 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 512
  Trefwoorden:   actie;als het bloedt;het instituut;horror;huurmoordenaar;nieuwe king;race tegen de klok;sluipschutter;spanning;thriller