De webwinkel van Van Dinter boeken in Boxmeer

Over leven


Nederlands | 06-06-2023 | 280 pagina's

9789022595114

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 21,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

De veerkracht van Isa Hoes wordt opnieuw op de proef gesteld: ze ontdekt een knobbeltje in haar borst. Dit is haar persoonlijke, waargebeurde verhaal.

Het is een grote angst van veel vrouwen: een knobbeltje in je borst ontdekken. Dit gebeurt Isa Hoes in 2021 en ze komt meteen terecht in een wervelwind van angst en frustratie, maar ook hoop. Talloze bezoeken aan het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis volgen: gesprekken met artsen, puncties, bestralingen en scans.

Ondertussen gaat het leven door. Ze zoekt samen met haar dochter Vlinder een nieuw huis, ontdekt datingsites, doet mee aan het tv-programma The Masked Singer en probeert zo normaal mogelijk door te gaan, voor haar gezin. Maar in stilte vraagt ze zich af of haar grootste angst waarheid zal worden: zullen haar kinderen opnieuw een ouder verliezen? In haar boek schrijft ze openhartig over deze periode, blikt ze af en toe terug op haar relatie met Antonie Kamerling en haalt ze mooie maar ook verdrietige herinneringen uit haar jeugd op.

Uiteindelijk wordt de tumor weggehaald, maar het gevoel dat haar lichaam haar in de steek heeft gelaten blijft. Dat gevoel wordt versterkt wanneer ze na een jaar op controle moet en blijkt dat er opnieuw iets mis is. Over leven is een openhartig relaas van een bewogen periode, en daarbij een grote troost voor mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en hun dierbaren.

Je bent niet alleen in de pers

‘Een herkenbaar boek voor iedereen die met rouw te maken heeft.’ Flair

‘Hoes en Kamerling reiken handvatten aan om met intens verdriet om te gaan.’ De Limburger

‘Het boek is een liefdevolle poging tot verzoening, tot herstel en vereeuwiging van de liefde.’ NRC

Biografie

Isa Hoes (1967) is actrice en schrijfster. Ze speelde onder meer in Goede tijden, slechte tijden, De gelukkige huisvrouw, Celblok H en Rozengeur & wodka lime. Haar eerste boek Toen ik je zag (2013) stond wekenlang op nummer 1 in de Bestseller 60 en er zijn meer dan 350.000 exemplaren van verkocht. Bij Boekerij publiceerde ze Je bent niet alleen, dat ze samen met haar zoon Merlijn Kamerling schreef.

Details

EAN (ISBN) :9789022595114
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum :  06-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :140 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :430 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :280
Trefwoorden :  antoni van leeuwenhoek;antonie kamerling;ayahuasca;borstkanker;ibiza;inspiratie;kanker;knobbeltje;kracht;merlijn kamerling;omgaan met kanker;omgaan met ziekte;persoonlijke groei;vlinder kamerling;ziekenhuis