De webwinkel van Van Dinter boeken Boxmeer

Het geheim van het familiehuis


Nederlands | 05-01-2024 | 560 pagina's

9789022598450

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Over de kracht van moederschap, het desastreuze effect van geheimen en de helende kracht van de waarheid

Australië, kerstavond 1959. Aan het einde van een bloedhete dag wordt een verschrikkelijke ontdekking gedaan. Het stadje Tumbilla wordt het middelpunt van een van de schrikbarendste en raadselachtigste moordzaken uit de geschiedenis van Zuid-Australië.

Londen, 2018. Journalist Jess krijgt een telefoontje uit Sydney, omdat haar oma Nora onverwachts in het ziekenhuis ligt. Haar oma heeft altijd een levendige en sterke persoonlijkheid gehad, maar nu ligt ze er heel kwetsbaar en verward bij. Jess hoort dat ze al wekenlang in de war was. En dat ze van de trap naar de zolder was gevallen – de enige plek waar Jess als kind niet mocht komen.

In Nora's slaapkamer vindt Jess een boek over het politieonderzoek van kerstavond 1959, en ontdekt dat haar familie op een verbijsterende manier verbonden is met deze beruchte, nooit opgeloste misdaad: een heel goede afleiding voor een journalist op zoek naar een verhaal.

Het geheim van het familiehuis is een epische roman die generaties overbrugt en vragen oproept over wat je bereid bent te doen voor de mensen van wie je houdt en hoeveel het kost om leugens te bewaren.

Pers:

‘Honderden bladzijden lang meepuzzelen naar de ontrafeling van de geheimen.’ Het Nederlands Dagblad

‘Liefhebbers van niet al te enge moormysteries en tegelijkertijd een familiesaga die meerdere generaties omspant, kunnen hun hart ophalen.’ De Telegraaf

‘Een ambitieus, complex, meeslepend historisch mysterie met een fantastische cast van personages. Dit is Kate Morton op haar best.’ Kristin Hannah

‘Een heerlijk meeslepend mysterie.’ Liane Moriarty

Biografie

Kate Morton is geboren in Australië. Ze studeerde Engelse literatuur aan de universiteit van Queensland. Ze debuteerde met de roman Het geheim van de zusters; daarna verschenen De vergeten tuinDe vergeten brief, De vertrouweling, De dochter van de klokkenmaker en Aan de rand van het meer. Ze woont met haar gezin in Brisbane.

Details

EAN (ISBN) :9789022598450
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Carolien Metaal
Publicatiedatum :  05-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :150 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :868 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :560
Trefwoorden :  australië;familie;geheim;misdaad;onderzoek