EAN:  9789024582273
Publicatiedatum:   03-08-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  384

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

De 44-jarige chocolatier Lotte Bonnet woont al jaren gelukkig in Zuid-Limburg met haar man Emil, een voormalige vluchteling uit Bosnië. Maar dan pleegt Emil onverwacht zelfmoord tijdens het lopen van de Camino en blijft Lotte ontredderd achter.

Als ze elf maanden later naar Bosnië reist om zijn as uit te strooien, ontdekt Lotte dat Emil heeft gelogen over zijn identiteit. Ze schakelt een advocaat uit Sarajevo in om onderzoek te doen naar zijn verleden, en die komt tot een schokkende ontdekking.

Ondertussen gaat Lotte zelf de Camino lopen, exact volgens de route en planning van Emil. Ze wil achterhalen wat hem tot zijn wanhoopsdaad dreef. Maar iemand volgt haar, iemand die niet wil dat ze de waarheid ontdekt.

Het nieuwe boek van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra. Een jaar na de zelfmoord van haar man besluit Lotte zijn route over de Camino te herlopen. Maar dan ontrafelt ze een duister geheim.

Anya Niewierra is de schrijfster van de thrillers Vrij uitzicht en Het Dossier. Ze woont, werkt, schildert en schrijft in Zuid-Limburg en in de Pyreneeën. Zowel haar jeugdjaren binnen de serene abdijmuren van Gymnasium Rolduc als het deels wonen in Frans Catalonië hebben Niewierra geïnspireerd tot het schrijven van Het bloemenmeisje. Haar meest recente boek is De camino (2021).

Het bloemenmeisje is de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2020.

‘Anya Niewierra verweeft deze geschiedenis in een spannend thrillerverhaal.’

  EAN: 9789024582273
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   03-08-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 579 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 384