De webwinkel van Van Dinter boeken in Boxmeer

Najat


Nederlands | 30-09-2019 | 304 pagina's

9789024586202

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Korte beschrijving/Annotatie

‘Een aanrader voor iedereen die naast de thuiskeuken van Marokko ook de restaurantcultuur wil leren kennen.’ Uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Tekst achterflap

Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.

'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Recensie/Quote

Prachtig gefotografeerd kookboek over de magische Marokkaanse keuken.

Biografie

Najat Kaanache werd geboren in San Sebastian en kreeg van haar Marokkaanse ouders de liefde voor eten mee. Ze studeerde in Engeland en woonde een aantal jaren in Den Haag. Ze werkte bij de beste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder elBulli en Noma. Kaanache heeft haar eigen restaurant, NUR in de Medina van Fez, waarmee ze al twee jaar op rij de prijs van Worlds Best Moroccan Cuisine won.

Details

EAN (ISBN) :9789024586202
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum :  30-09-2019
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :249 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :1899 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :304