Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards

Inclusief CD

EAN:  9789024587001
Publicatiedatum:   30-11-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  160

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Prachtige, intieme, autobiografische verhalen van radiomaker en televisiepresentator Frits Spits, die een ode brengen aan het leven en de liefde.

Frits Spits is radiomaker en televisiepresentator van het eerste uur. Frits Spits werd geboren als Frits Ritmeester geboren in 1948, in Eindhoven. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. Ook werd Frits Spits onderscheiden met de Gouden Harp voor zijn verdiensten voor de Nederlandse lichte muziek.

Alles lijkt zoals het was van Frits Spits is een ontroerende, nostalgische en liefdevolle ode aan muziek, het leven en de liefde.

Na het overlijden van zijn vrouw Greetje krijgt muziek een andere rol voor Frits Spits. Had hij altijd al oor voor de teksten en de taal in liedjes, nu begint hij ze meer en meer te koppelen aan gebeurtenissen en herinneringen uit zijn leven.

Het zijn de meest recente Nederlandstalige liedjes van o.a. Yentl en De Boer, Diggy Dex, Spinvis en Anouk die Spits de weg wijzen naar die herinneringen.

'Frits Spits schreef ontroerend mooi over de liefde voor zijn overleden vrouw en de troost die hij vindt in muziek.'

  EAN: 9789024587001
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   30-11-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 123 mm
  Breedte: 221 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 410 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 160