Voel je beter in 5

Je dagelijkse plan voor een leven lang fit

EAN:  9789024591831
Publicatiedatum:   22-10-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  272

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Het slimme stappenplan voor een lang en gezond leven van Engels fenomeen Dr. Chatterjee.

De Britse huisarts Rangan Chatterjee is de auteur van drie bestsellers over gezondheid, waarvan meer dan 400.000 exemplaren werden verkocht. Zijn boeken verschijnen in zeventien landen. Met zijn televisieprogramma’s en de podcast Feel better, live more bereikt hij een miljoenenpubliek.

Voel je beter in 5 is dé kickstart voor een lang en gezond leven. Dr. Chatterjee bewijst door middel van simpele tips en adviezen hoe eenvoudig een gezond leven kan zijn en hoe gemakkelijk het in te passen is in je dagelijkse routine. Een gezonder leven staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Maar de juiste keuzes maken en die ook volhouden is knap lastig. De Britse huisarts Rangan Chatterjee laat met dit boek zien dat dit ook heel eenvoudig kan zijn. Hij bedacht een simpel stappenplan waardoor je met minimale inspanningen een duurzame gezonde leefstijl ontwikkelt. Het boek staat boordevol leuke en gevarieerde tips en adviezen: van smoothies die je brein een mentale oppepper geven en effectieve manieren om stress te verminderen tot work-outs waar je soepeler en sterker van wordt. Met deze levensgids bereik je in no time een lang en gezond leven!

‘Een fantastisch boek dat je helpt om je leven écht te veranderen. Dokter Chatterjees methode is eenvoudig maar o zo effectief.’ B.J. Fogg, auteur van Tiny Habits

‘Met dit nuchtere, toegankelijke boek is een gelukkiger en gezonder leven voor iedereen weggelegd.’ Jamie Oliver

  EAN: 9789024591831
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Vertaler:  Marthe Philipse
  Publicatiedatum:   22-10-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 190 mm
  Breedte: 231 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 920 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 272