EAN:  9789024593101
Publicatiedatum:   20-04-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  354

   Tijdelijk niet leverbaar

Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. Maar Shay vertrok destijds met de noorderzon en nu is Didi eindelijk gelukkig. Het verleden gaat haar leven niet overhoophalen, o nee. Zij is bovendien niet de enige die lang weggestopte emoties boven voelt komen. Shays vertrek ging gepaard met een schandaal en dat steekt opnieuw de kop op. Lang verborgen geheimen komen aan het licht.

Met prachtige, roze bladzijden! De nieuwe Jill: nu helemaal roze!

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken.

‘Het nieuwste boek van feelgood-koningin Jill Mansell is heel bijzonder. Tot aan de zon en terug verschijnt namelijk helemaal op roze papier. (…) De look van het boek verraadt de afloop: dit wordt een verhaal met een roze randje.’

  EAN: 9789024593101
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Vertaler:  Marja Borg
  Publicatiedatum:   20-04-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 663 gr
  Voorraad: Tijdelijk niet leverbaar
  Bladzijden: 354