Bobbi style

Vintage en nieuwe kleding naaien

EAN:  9789024597260
Publicatiedatum:   21-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  144

  In ons centraal magazijn

In Bobbi Style – Vintage en nieuwe kleding naaien laat Bobbi Eden niet alleen zien hoe je nieuwe kleding kunt maken, maar ook hoe je je oude kleding hiervoor kunt hergebruiken.

Naaien met Bobbi Eden is hip, hot & happening, en in dit stijlvolle naaiboek steekt ze deze favoriete hobby in een heel nieuw jasje. Bobbi leert je nieuwe kleren en accessoires te naaien met nieuwe stof óf met wat familiar faces: je oude kleren! Keer terug naar de basics met tien eigentijdse patronen. Ga gelijk aan de slag met comfortabele jersey, of tover met Bobbi’s hulp de kleren die je al jaren achter in de kast hebt liggen om tot patches of andere applicaties. Steek voor steek wordt alles uitgelegd. Refashion, recycle en restyle – het is tijd voor een kledingrevolutie.

Bobbi Eden is een bekend gezicht in Nederland. Naast haar eigen programma’s Bevallen met Bobbi en Sextape voor TLC, is Bobbi een graag geziene gast in de Nederlandse media. Na vijf haaktitels wordt dit haar tweede naaiboek.

Refashion en recycle je stijl met Bobbi Eden in Bobbi Style – Vintage en nieuwe kleding naaien. Fantastisch veel patronen en technieken voor een nieuwe vintagelook!

  EAN: 9789024597260
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   21-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 219 mm
  Breedte: 268 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 928 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 144