Niet al onze productgroepen staan in de webwinkel: info@dinternet.nl of 0485-571565
EAN:  9789025455002
Publicatiedatum:   26-03-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

‘Vlucht’ van Charlotte McConaghy is een roman van mythische proporties over trauma en verwerking, maar bovenal een schitterende ode aan de ongetemde wildernis die we dreigen te verliezen.De noordse stern vliegt het langst en het verst van alle trekvogels, en ornitholoog Franny Stone is vastbesloten deze te volgen tijdens de laatste migratie van hun soort. Het is een zaak van leven of dood, niet alleen voor de sternen – vanwege een massa-extinctie nagenoeg de laatste dieren op aarde – maar ook voor Franny zelf, die een duister geheim met zich meedraagt. Ze weet de raadselachtige kapitein van vissersboot de Saghani te overtuigen om haar van Groenland naar Antarctica te varen, de vogels achterna, met de belofte dat die hen naar zeldzame vis zullen leiden. Terwijl de Saghani en haar excentrieke bemanning zich drijvende proberen te houden in onbekende wateren raakt Franny steeds meer verstrikt in haar herinneringen. Hoe ver is ze bereid te gaan om haar verleden te ontvluchten?

‘Vlucht’ is zowel een spannende avonturenroman als een ontroerend verhaal over trauma en verwerking, maar bovenal een schitterende ode aan de ongetemde wildernis die we dreigen te verliezen.

Charlotte McConaghy is geboren en getogen in Australië en woont in Sydney. Ze volgde de opleiding tot scenarioschrijver aan de Australian FilmTelevison and Radio School. In maart 2021 is haar roman 'Vlucht' verschenen.

(Foto: Emma Daniels)

  EAN: 9789025455002
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler:  Erik de Vries
  Publicatiedatum:   26-03-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 441 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 352