De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

De slaap die geen uren kent


Nederlands | 17-02-2022 | 280 pagina's

9789025472634

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

Vier generaties binnen één familie verlangen ieder op hun eigen manier iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd.

Tekst achterflap

‘De slaap die geen uren kent’ van Sebastiaan Chabot gaat over vier generaties binnen één familie die ieder op hun eigen manier verlangen iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd. Kurt Kuschfeld, eenenvijftig jaar en wandelstokgelukkig, besluit dat zijn leven erop zit. Als straatlichtbewaarder werkte hij de laatste jaren ’s nachts, ongezien. In wat de laatste uren van zijn bestaan lijken, vraagt hij zich af welke levens hij heeft laten liggen. Drie generaties later. Victor en Benjamin Kuschfeld groeien op in Den Haag, aan zee. In de hal van het huis hangt het portret van hun overgrootvader. Vooral Victor is bang voor het gezicht in het masker van verf, en als zijn schoolvrienden komen spelen besluit hij het in de tuin te verbranden. Ze hebben echter geen idee wat ze daarmee in gang zetten; de familiegeschiedenis blijkt losse heupen te hebben.

Biografie

Lionel Shriver schreef onder andere de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, bekroond met de Orange Prize en in 2012 succesvol verfilmd. Eerder verschenen ook de romans De weg van de meeste weerstand, Tot de dood ons scheidt en de essaybundel Tegendraads.

Eind april 2024 verscheen Waanzin.

Details

EAN :9789025472634
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatie datum :  17-02-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :408 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :280