EAN:  9789025867898
Publicatiedatum:   05-04-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  136

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…


Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees, en natuurlijk De Gorgels.

Bekroond door de Nederlandse Kinderjury.

Jochem Myjer is een van 's lands grootste en meest geliefde komieken. Hij staat voor uitverkochte zalen, tot de nok toe gevuld met jong en oud. Zijn boeken over de Gorgels zijn inmiddels net zo geliefd.

Fantasierijk en spannend jeugdboek over de avonturen van een jongen met superogen, die vreemde, harige wezentjes kan zien… En ze bestaan echt! Het eerste kinderboek van de bekende cabaretier Jochem Myjer.

  EAN: 9789025867898
  Auteur: 
  Uitgever: WPG Kindermedia
  Publicatiedatum:   05-04-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 177 mm
  Breedte: 248 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 623 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 136