Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789026150531
Publicatiedatum:   23-06-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  140 mm
Breedte:  215 mm
Dikte:  30 mm
Gewicht:  505 gr
Bladzijden:  352

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Emily gaat als nanny aan de slag op een Frans landgoed. Ze leidt er een luxeleven maar onder de idylle gaan gevaarlijke geheimen schuil en als zij daar niet in meegaat, dreigt er groot gevaar…

Anna Downes werd geboren in Sheffield, maar woont tegenwoordig met haar gezin in Australië. Haar debuut Het veilige huis baseerde ze op de ervaringen die ze opdeed tijdens een vakantiebaan als housesitter aan de Franse kust.

Het veilige huis van Anna Downes is een psychologische thriller voor de fans van Nicci French.

Het leven van Emily is op een dieptepunt beland, maar dan krijgt zij de kans van haar leven. Haar baas Scott vraagt haar als nanny aan de slag te gaan op het Franse landgoed waar zijn vrouw en dochtertje wonen. Emily wordt erheen gevlogen in een privéjet en is gecharmeerd van Scotts vrouw Nina en hun dochtertje. Ze leiden een luxeleven, maar al snel krijgt Emily twijfels. Waarom wonen ze zo geïsoleerd? Waarom spreekt het dochtertje geen woord tegen haar?
Emily beseft dat onder de idylle gevaarlijke geheimen schuilgaan, en dat als zij niet meegaat in Scott en Nina’s verhaal, het paradijselijke leventje wel eens een gevangenis zou kunnen worden waaruit ontsnappen onmogelijk is…

Een thriller die pijnlijk blootlegt hoe de grenzen opschuiven als het gaat om het beschermen van de façade van een perfect leven.

  EAN: 9789026150531
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   23-06-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 505 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 352