EAN:  9789026156144
Publicatiedatum:   20-07-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  416

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Lang en gelukkig? van Kelly Oram is het vervolg op Cinder & Ella, dat in Nederland en Vlaanderen lovend werd ontvangen. Een heerlijk en meeslepend verhaal voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Eindelijk hebben Cinder – echte naam Brian – en Ella elkaar gevonden! Maar al gauw dringt de buitenwereld zich op. Brian is de hotste auteur van Hollywood en iedereen wil alles over hem weten. Dat merkt ook Ella, die plotseling – met brandwonden en al – in de belangstelling staat. Daarbij komt dat haar familie de relatie afkeurt. Is hun liefde sterk genoeg om de druk van de spotlights aan te kunnen? Of bestaat ‘lang en gelukkig’ alleen in sprookjes?

Eindelijk hebben Cinder en Ella elkaar gevonden! Ella met haar brandwonden en Cinder, de hotste auteur van Hollywood. Maar is hun liefde sterk genoeg om de druk van de spotlights aan te kunnen?

Kelly Oram schreef haar eerste boek toen ze 15 was: een zwijmelverhaal over haar favoriete band The Backstreet Boys, waarmee haar familie haar nog steeds plaagt. Inmiddels heeft Kelly verschillende boeken voor jongeren op haar naam staan. Haar bestseller Cinder & Ella is wereldwijd lovend ontvangen.

  EAN: 9789026156144
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Marjolijn Huiberts
  Publicatiedatum:   20-07-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 449 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 416
  Reeks:   Cinder & Ella