Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2 Deel 2. Mot met de zotte snotrobots

EAN:  9789026156410
Publicatiedatum:   22-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  176

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen deel 2: Mot met de zotte snotrobots is het zevende deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey en het tweede deel binnen de subserie over de robotsnotjongen. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.

Sjors en Harold hebben de robotsnotjongen verslagen. Maar net wanneer ze denken dat ze de boel onder controle hebben, komen de zotte snotrobots tot leven. Tot overmaat van ramp blijken de hersenen van Melvin in meneer Krupps hoofd terechtgekomen te zijn en andersom. Hoe gaan ze dít nu weer oplossen?

De zotte snotrobots komen tot leven. Tot overmaat van ramp blijken de hersenen van Melvin in meneer Krupps hoofd terechtgekomen te zijn en andersom. Hoe gaan Harold en Sjors dít nu weer oplossen?

Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Dav PilkeyDav Pilkey werd 4 maart 1966 geboren, en hij probeerde vanaf dat moment andere kinderen aan het lachen te maken. Op de kleuterschool was Dav al heel verantwoordelijk: als er iets misging, was híj daar meestal verantwoordelijk voor. Zijn juf op de basisschool stuurde hem zo vaak de klas uit, dat ze speciaal voor Dav een tafel op de gang zette zodat hij daar kon werken. Aan dat bureau verzon Dav zijn eerste verhalen. Al zijn klasgenoten vonden die verhalen vol gekke tekeningen supergrappig, maar zijn juf dacht daar anders over. Ze waarschuwde: ‘Je kunt niet de rest van je leven gekke boeken maken!’ Gelukkig luisterde Dav nooit erg goed...

Voor straf moest hij naar de middelbare school, waar andere leraren hem nog meer ontmoedigden. Ze vonden dat hij zo snel mogelijk moest ophouden met grappige verhalen verzinnen. Gelukkig dachten ze daar op de universiteit anders over. Een van Davs docenten raadde hem aan om kinderboeken te gaan schrijven. De schok van zo veel aanmoediging werd Dav bijna te veel. Gelukkig kwam hij er weer snel bovenop, en maakte hij zijn eerste kinderboek. Inmiddels heeft hij al heel veel kinderboeken op zijn naam staan. In Nederland zijn er tot nu toe zeven Kapitein Onderbroek-boeken verschenen.

  EAN: 9789026156410
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   22-06-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 148 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 505 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 176
  Reeks:   Kapitein Onderbroek