Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789026343315
Publicatiedatum:   02-07-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  136 mm
Breedte:  215 mm
Dikte:  39 mm
Gewicht:  594 gr
Bladzijden:  400

 Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie.

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. Van de achtdelige Frieda Klein-serie werden er in Nederland al meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie.

De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

‘Nicci French is een meester in het opbouwen van psychologische spanning.’ – De Morgen

In het doseren van informatie is Nicci French nog steeds ijzersterk. Ze weet de lezer in Huis vol leugens evenzeer aan het nagelbijten te krijgen van deze moeder die alles glad wil strijken voor iedereen, als voorheen van de jonge anti-heldin die zichzelf niet onder controle heeft.

  EAN: 9789026343315
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
  Vertaler:  Linda Broeder - Bert Meelker
  Publicatiedatum:   02-07-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 39 mm
  Gewicht: 594 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 400