Ben je ongesteld of zo?

Alles wat je moet weten (en meer) over je menstruatie #nofilter

EAN:  9789026356148
Publicatiedatum:   07-09-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  216

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Hoor je tampons te verstoppen? Is bruin bloed normaal? Moet je met menstruatiepijn naar de dokter? De Menstruatiemeisjes laten in Ben je ongesteld ofzo? geen vraag ongesteld.

In Ben je ongesteld ofzo? van Honorata van den Akker en Lieke Smets lees je alles wat je wil weten over je menstruatie. Ook als je het nog niet bent. Van hormonen, de seizoenen van je cyclus, anticonceptie, geparfumeerd maandverband en aandoeningen tot het verschil tussen je vagina en je vulva… Doei menstruatietaboe!

Ook delen Honorata en Lieke in Ben je ongesteld ofzo? hun persoonlijke menstruatieverhalen. En die van elf anderen. Want het is tijd om erover te vertellen.

Met menstruatieverhalen van Vera Camilla, Sioejeng Tsao, Bonnie Nottroth, Daan Borrel, Angelique Houtveen, Teske de Schepper, Marieke Eyskoot, Linda de Munck, Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen en Nanoah Struik.

‘De Menstruatiemeisjes zetten een dikke streep door schaamte.’ – evajinek.nl

In Ben je ongesteld of zo? gaan Menstruatiemeisjes Honorata van den Akker en Lieke Smets de strijd aan met periodshaming en geven ze praktische tips over alles wat bij menstruatie komt kijken.

Honorata en Lieke richtten samen de Menstruatiemeisjes op en startten daarmee een menstruatie-imperium. Naar aanleiding van de PMDS-diagnose van Honorata maken ze nu samen elk menstruatie-onderwerp bespreekbaar. Zo ook in de Menstruatiemeisjes-podcast. Dat is soms best een beetje ongemakkelijk, maar dat is precies wat ze proberen te veranderen: het onderwerp moet gewoon bespreekbaar zijn. Daarnaast is Honorata illustrator en Lieke communicatieprofessional.

  EAN: 9789026356148
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
  Publicatiedatum:   07-09-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 180 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 291 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 216