EAN:  9789026358074
Publicatiedatum:   05-07-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  416

   Nog niet verschenen

Perfecte moord van Helen Fields is het zesde deel van de D.I. Callanach-serie. Bart Campbell weet dat de kans klein is dat hij dit overleeft. Al uren zit hij opgesloten in een container. Hij kan zich niet meer precies herinneren wat er is gebeurd, wel dat hij is gedrogeerd en in Edinburgh is ontvoerd. Zeker is dat hij zich nu op een containerschip bevindt. Wat hij niet weet, is dat hij onderweg is naar Frankrijk, waar hem een gruwelijk lot wacht.

Ava Turner en Luc Callanach werken ieder aan hun eigen zaak, totdat blijkt dat de mensen die naar Frankrijk worden vervoerd, worden geruild tegen mensen die naar Schotland worden verhandeld. Er staan mensenlevens op het spel en het is aan Luc en Ava om ze te redden.

Perfecte moord van Helen Fields is het zesde deel van de verslavende en goed besproken D.I. Callanach-serie van Helen Fields.

‘Een geweldige reeks.’ – VN Detective en Thrillergids

'Voor wie deze reeks rond een politieduo uit Edinburgh nog niet kent, gaat er een nagelbijtende wereld open. Presentator Rik van de Westelaken is ook fan van deze Schotse thrillers.' - Nouveau

Perfecte moord is het zesde deel van de bloedstollend, spannende D.I. Callanach-serie van Helen Fields. In dit deel: Bart zit in een container opgesloten, hem wacht een gruwelijk lot in Frankrijk.

Helen Fields studeerde rechten, werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen en runde samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij in Los Angeles. Tegenwoordig woont ze in Engeland. De serie met Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol is inmiddels vertaald in zestien talen. Perfecte moord is het zesde deel in de Luc Callanach-serie. Thrillzone riep Perfecte stilte uit tot beste vertaalde thriller van 2021.

  EAN: 9789026358074
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
  Vertaler:  Ernst de Boer - Ankie Klootwijk
  Publicatiedatum:   05-07-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 137 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 488 gr
  Voorraad: Nog niet verschenen
  Bladzijden: 416
  Reeks:   D.I. Callanach