De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Max & Nyck


Nederlands | 23-02-2023 | 184 pagina's

9789026363733

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

Max & Nyck. Hoe Max Verstappen de komst van Nyck de Vries naar de F1 mogelijk maakte van Ivo Pakvis en Stijn Keuris, vertelt de verhalen van twee jonge F1 coureurs en hoe ze daar zijn gekomen.

Tekst achterflap

Max & Nyck. Hoe Max Verstappen de komst van Nyck de Vries naar de F1 mogelijk maakte, van Ivo Pakvis en Stijn Keuris, vertelt de spannende verhalen van twee jonge Nederlandse Formule 1-coureurs.

Had De Vries zonder de indrukwekkende opmars van Verstappen ook nog op een stoeltje kunnen rekenen?

Tot een paar jaar geleden speelde Nederland vrijwel geen rol in de hoogste klasse van de autosport, maar in 2023 staan er met Max Verstappen en Nyck de Vries twee Nederlanders op de grid. De weg die Verstappen en De Vries hebben afgelegd om tot de Formule 1 te komen is echter totaal verschillend: Verstappen stootte in één keer door, De Vries moest meer geduld hebben. Ondanks zijn ruime ervaring en eerdere successen is het De Vries nu pas gelukt om de stap te maken. Dat dit zo lang geduurd heeft kunnen we niet los zien van het ongekende succes van Verstappen, dat van grote invloed is geweest op de verwachtingen van, en de eisen aan nieuwe coureurs.

Met de hulp van talloze F1-experts leggen Ivo Pakvis en Stijn Keuris de overeenkomsten en verschillen tussen de twee coureurs bloot, net als de wijze waarop ze met elkaar verbonden zijn.

Over Jos & Max:

'Lekker leesbaar geschreven boek, het beste dat we tot nu toe over Max en Jos Verstappen gelezen hebben. Een aanrader!' - Autosport

Biografie

Ivo Pakvis is sportjournalist. Hij schreef voor onder meer Het is Koers en GPUpdate. De Formule 1 volgt hij al meer dan twintig jaar. Eerder verscheen van zijn hand Jos & Max.

Stijn Keuris is journalist en historicus. Vanaf zijn zeventiende werkte hij in de (autosport)journalistiek en hij schreef voor meerdere tijdschriften en kranten. Ook was hij hoofdredacteur van de succesvolle website GPUpdate.

Details

EAN :9789026363733
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Publicatie datum :  23-02-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :136 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :267 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :184
Keywords :  autosport;biografie;formule 1