De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Sterrenstof


Nederlands | 27-06-2024 | 320 pagina's

9789026367632

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Van Dinter boeken
Korte beschrijving/Annotatie

De nieuwe van De Rosnay, bekend van de bestseller Haar naam was Sarah. Een meeslepende roman over een kamermeisje en een van de grootste filmsterren ooit.

Tekst achterflap

Pauline werkt als schoonmaakster in het legendarische Mapes Hotel in Reno, Nevada. Op een dag valt ze in voor een collega en maakt ze suite 614 schoon. Hoewel haar gezegd was dat de kamer leeg zou zijn, ontmoet ze er een wat slaperige vrouw. Dit is Mrs Miller, oftewel Marilyn Monroe, die op dat moment in scheiding ligt met Arthur Miller en bezig is met de opnames van wat haar laatste film zou worden, The Misfits.

Tegen de achtergrond van de kale, uitgestrekte vlakten van Nevada is Sterrenstof een invoelbare upstairs/downstairs-roman waarin de levens van twee vrouwen uit heel verschillende werelden door een onverwachte ontmoeting vervlochten raken. Het is een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en tevens een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

De pers over Morgen zal het beter gaan:

‘Een meeslepende must-read!’ – Elegance

‘Haar meest persoonlijke boek ooit.’ – De Telegraaf

Biografie

Tatiana de Rosnay is een Frans-Britse schrijver van vele bestsellers, waarvan Haar naam was Sarah de bekendste is. Wereldwijd werden er meer dan 11 miljoen exemplaren van verkocht. Haar boeken zijn in meer dan veertig talen verschenen en meerdere ervan zijn verfilmd.

Details

EAN :9789026367632
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Vertaler : Ernst de Boer - Ankie Klootwijk
Publicatie datum :  27-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet verschenen
Aantal pagina's :320