Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet
EAN (ISBN):  9789038806754
Publicatiedatum:   20-01-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  448

  Op voorraad in ons centraal magazijn

GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN KOOKBOEK 2022


Na zijn prijswinnende kookboek TLV komt Jigal Krant met een verrassend vervolg. Met de geestdrift en humor die we van hem gewend zijn, stort hij zich op de bruisende veganistische scene van Tel Aviv. Want nergens wordt zo verrukkelijk plantaardig gekookt als in het land zonder melk en honing. TLV Vegan is een kookboek, leesboek en een intrigerende poging te achterhalen waarom uitgerekend Tel Aviv is uitgegroeid tot de vegan capital of the world.

In TLV Vegan zijn koningsoesterzwammen koningsoesterzwammen en geen vegan pulled pork en zijn cashewnoten cashewnoten en geen vegan camembert. Groenten, fruit, bonen, granen, noten en zaden komen het best tot hun recht als ze gewoon zichzelf mogen zijn. Ze schitteren in 101 recepten om van te watertanden (die welhaast ongemerkt vegan zijn).

TLV Vegan prikkelt en daagt uit, maar is nooit belerend of dwingend. De sprekende beelden van Vincent van den Hoogen brengen je in vervoering en in gedachten naar de vrolijkste stad op aarde.

Jigal Krant is culinair journalist, televisiekok en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd bekroond als het Gouden Kookboek 2018. Als vaste kok van het televisieprogramma Koffietijd heeft hij het grote publiek kennis laten maken met de tongstrelende keuken van Tel Aviv.

    EAN (ISBN): 9789038806754
    Auteur: 
    Uitgever: Singel Uitgeverijen
    Publicatiedatum:   20-01-2022
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 268 mm
    Breedte: 217 mm
    Dikte: 40 mm
    Gewicht: 1740 gr
    Voorraad: Op voorraad in ons centraal magazijn
    Bladzijden: 448