EAN:  9789038809878
Publicatiedatum:   08-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  304

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

Sergio Herman is chef-kok en gastronomisch ondernemer. Hij is de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder meest recent Le Pristine, dat niet lang daarna de eerste Michelinster kreeg. Andere restaurants zijn AIRrepublic, Blueness, Pure C en The Jane. Ook maakte hij diverse kookboeken en tv-programma’s.

  EAN: 9789038809878
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   08-06-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 217 mm
  Breedte: 277 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 1580 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 304