€ 29,99
Nog niet verschenen, beschikbaar op 04/11/2025
Tekst achterflap
‘Pien is voor mij een van dé veelbelovende nieuwe-lichting-kookboekschrijvers, die je gelijk doet denken: waarom zou ik ooit nog moeilijk doen? Alles uit haar handen ziet er moeiteloos uit, en dat is precies hoe het voelt om met haar en uit haar boeken te koken. Diners worden weer ontspannen en gezellig, met buitengewoon gemak.’ – Yvette van Boven
Van eenvoudige comfortgerechten voor op de bank tot feestelijke menu’s voor een groot diner: Pien’s Dinner Club is het kookboek dat je het hele jaar door kunt gebruiken. Of je nu de winter viert met een hartige stoofschotel, de lente omarmt met arroz meloso met schelpjes of indruk wilt maken met een passievrucht-meringuecheesecake na een zomers diner, dit boek biedt voor iedere setting iets bijzonders.
Hierin staan niet alleen Piens lekkerste recepten, maar ook hoe je ‘the host(ess) with the mostest’ wordt. Ze deelt al haar tips, van het voorbereiden van stressloze dinner parties en het dekken van de mooiste tafels tot het samenstellen van de beste menu’s voor feestelijke etentjes.
Of je nu kookt voor jezelf, je dierbaren of een groter gezelschap, met Pien’s Dinner Club creëer je herinneringen die blijven. Voor elk seizoen, voor elk moment en voor iedereen aan tafel, want er is niets dat mensen zo verbindt als samen eten.
Eerder verschenen Pien laat haar eten zien en Pien laat haar eten zien vol. 2.
Biografie
PIEN WEKKING studeerde aanvankelijk rechten, maar haar liefde voor koken en contentcreatie bracht haar op 23-jarige leeftijd op een ander pad. Sindsdien is ze auteur van twee bestsellers, waarvan meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht, werkte ze samen met topmerken als Le Creuset en KitchenAid en schreef ze een vaste rubriek in Cosmopolitan en LINDA.Meiden. Met 250.000 volgers op Instagram en 40.000 op TikTok wordt Pien alom erkend voor haar simpele recepten, reisgidsen onder de naam Pien’s Places en prachtig gecureerde tafelschikkingen. Pien wordt in haar werk gedreven door een eindeloze nieuwsgierigheid naar eten, cultuur en mensen.
Details
EAN : | 9789038816388 |
Uitgever : | Singel Uitgeverijen |
Publicatie datum : | 04-11-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Nog niet verschenen |
Aantal pagina's : | 256 |