Tuimelaars haken

Haakpatronen van bewegend babyspeelgoed

EAN:  9789043921824
Publicatiedatum:   30-06-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  96

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Retro babyspeelgoed om zelf te haken: de tuimelaars van Bonita-Loka. In dit boek vind je haakpatronen voor de leukste kraamcadeautjes om zelf te maken.

Voor de retro figuurtjes in Tuimelaars haken liet Ester van der Velden van Bonita-Loka zich inspireren door nostalgische poëzieplaatjes en ouderwetse kinderboeken. Ze vertaalde de trends uit oma’s tijd naar hippe haakpatronen anno nu. De haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven en heel geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Zoek je een origineel geschenk voor een pasgeboren baby, dan is een zelfgehaakte tuimelaar een fantastisch cadeau! Als een baby met een tuimelaar speelt, ontwikkelt hij zich niet alleen op motorisch, maar ook op cognitief gebied. Een tuimelaar die een duwtje krijgt, maakt geluid, maar valt niet om. Het kindje wordt zo elke keer weer uitgedaagd, leert dat zijn actie een reactie geeft en gaat steeds gerichter duwen.

Hoe leuk is het dan je met dit boek dit bewegende speelgoed zelf kunt maken en zo een heel persoonlijk tintje kunt meegeven? Haaknaalden in de aanslag!

  EAN: 9789043921824
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   30-06-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 191 mm
  Breedte: 244 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 354 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 96