Word de ware liefde

Sluit vrede met je verleden, doorbreek je relatiepatronen en kom thuis bij jezelf

EAN:  9789043923910
Publicatiedatum:   14-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  320

  In ons centraal magazijn

Of ze nu single zijn, in een gecompliceerde relatie zitten, of liefdesverdriet hebben, en ongeacht waar ze zich ook op hun levenspad bevinden, veel vrouwen vragen zich af: ‘Wat doe ik verkeerd? Waarom lopen mijn relaties steeds stuk?’ In Word de ware liefde doet Sheleana Aiyana je beseffen dat er niets mis met je is als je single bent of het gevoel hebt dat het op liefdesgebied maar niet lijkt te willen lukken.

In dit toegankelijke zelfhulpboek vertelt Sheleana Aiyana met compassie en praktische handvatten hoe je voor jezelf leert kiezen en vrede kunt sluiten met je verleden, waardoor je ongezonde relatiepatronen tot het verleden behoren. Het stimuleert je om weer vanuit je innerlijke kracht te gaan leven en te erkennen dat liefde in allerlei vormen voor jou beschikbaar is. Een gezonde relatie met jezelf ligt ten grondslag aan alle andere relaties die je in je leven hoopt te zullen hebben, zoals diepgaande vriendschappen, een hechte band met je familie, passie voor je werk, en romantische relaties. Voordat je een gezonde relatie met anderen kunt hebben, zul je eerst de ware voor jezelf moeten zijn. Een must-read voor iedereen die bindingsangst en verlatingsangst vaarwel wil zeggen en meer zelfliefde wil hebben.

‘Als je haar verhalen leest, lijkt het alsof ze je troost. Het is oké om te voelen wat je voelt, het is oké om jou te zijn in deze gekke wereld.’ – Happinez

‘Een spectaculaire gids over de binnenwereld en relaties.’ – Yung Pueblo, auteur van naar binnen en helder & verbonden

‘Dit meesterwerk brengt je van pijn naar vrijheid.’ – Nedra Glover Tawwab, auteur van Gezonde grenzen

In ‘Becoming the One’ deelt Sheleana Aiyana praktische handvatten waarmee je voor jezelf leert kiezen en vrede kunt sluiten met je verleden, waardoor je ongezonde relaties tot het verleden behoren.

Sheleana Aiyana is oprichter van het platform Rising Woman. Met Becoming the One, een spiritueel en therapeutisch programma op haar platform, begeleidt ze al jaren vele vrouwen van over de hele wereld.

  EAN: 9789043923910
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   14-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 168 mm
  Breedte: 356 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 404 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 320