De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Little Book of Versace


Nederlands | 09-05-2023 | 160 pagina's

9789043927673

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

Fashionliefhebbers opgelet, in de serie ‘Little Book of’ is er nu een nieuw deel: Little book of Versace. Het complete verhaal van modehuis Versace, met veel oogstrelende foto’s.

Tekst achterflap

‘Laat je niet leiden door trends, bepaal zelf wie je bent en wat je uit wilt dragen met de manier waarop je je kleedt.’ - Gianni Versace

Edgy en tegelijk onderdeel van de populaire cultuur: het modehuis Versace zorgde in de afgelopen decennia voor een flink aantal grote modemomenten. Lady Diana in een ijsblauwe zijden jurk op de cover van Harper’s Bazaar, Elizabeth Hurley struinend over de rode loper met een jurk met gouden veiligheidsspelden, de meer dan diepe V-neck van Jennifer Lopez’ groene jurk bij de Grammy’s en de drie gouden outfits van Lil Nas X bij het Met Gala.

Stylist en journalist Laia Farran Graves vertelt je in dit boek hoe het verhaal van het beeldbepalende modemerk, van de oprichting in 1978 door Gianni Versace tot de iconische status die het vandaag de dag heeft. Met foto’s van momenten op de rode loper, belangrijke stukken en verbluffende catwalkshows. Een fantastische verzameling van alles wat met Versace te maken heeft.

Een stijlvol boek in de serie van: Little Book of Prada, Little Book of Gucci, Little book of Yves Saint Laurent, Little book of Chanel, Little Book of Dior, Little Book of Balenciaga, Little book of Louis Vuitton en Little Book of Hermès. Het ultieme cadeau voor iedere fashionliefhebber.

Details

EAN :9789043927673
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  09-05-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :188 mm
Breedte :130 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :335 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :160