De webwinkel van uw eigen boekhandel in Boxmeer

Nooit meer een onvoldoende


Nederlands | 14-09-2023 | 208 pagina's

9789043928458

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,50


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

De studeertips en tricks van Tiktokker @lotteleert gaan je helpen om nooit meer een onvoldoende te halen. Effectief, maar vooral ook leuk.

Tekst achterflap

Hét boek van TikTok-fenomeen @lotteleert waardoor onvoldoendes halen tot het verleden behoort!

Lotte Witké was helemaal klaar met alle saaie leermethodes en ging op zoek naar leukere en vooral effectievere manieren van leren. Waar haal je de motivatie vandaan? Hoe organiseer je je huiswerk en opdrachten? Hoe kun je het beste en het snelst leren? En hoe haal je echt het beste uit jezelf?

In dit boek deelt ze de tips en tricks waarmee ze uitgroeide van een ‘zesjesleerling’ tot een uitblinker die cum laude haar middelbare school voltooide. Je leest er alles over het verbeteren van je motivatie, focus en mentale gezondheid. En ook over plannen, effectieve leermethodes, productiviteit en mindset.

'Nooit meer een onvoldoende' is voor iedereen die klaar is om het beste uit zichzelf te halen op school. Laat je inspireren door Lotte! Ze motiveert je om tot het uiterste te gaan en leert je dat leren ook leuk kan zijn, met betere resultaten als gevolg.

Een boek voor leerlingen en studenten die simpelweg over willen naar het volgende jaar, beter willen presteren op school of meer uit zichzelf willen halen.

Details

EAN :9789043928458
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  14-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :147 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :371 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :208