De webwinkel van uw eigen boekhandel in Boxmeer

Superbrein


Nederlands | 26-09-2023 | 352 pagina's

9789043931052

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Korte beschrijving/Annotatie

In Superbrein laten wereldwijde bestsellerauteur Deepak Chopra en hoogleraar neurologie Rudolph Tanzi zien dat door neuroplasticiteit het brein zichzelf kan aanpassen en herstellen.

Tekst achterflap

De hersenen zijn het krachtigste instrument voor een gezond en gelukkig leven. Deepak Chopra en Rudolph Tanzi delen in dit handboek hun wijsheid en kennis over de werking van het brein, gebaseerd op zowel wetenschap als spiritualiteit. De twee pioniers op gezondheidsgebied beweren dat de geest de hersenen beheerst, en niet andersom.

Door ons brein te trainen verminderen we de risico’s van het ouder worden en verkleinen we de kans op depressie, angst en overgewicht. We kunnen nieuwe neurale wegen ontwikkelen door bijvoorbeeld mindfulness en meditatie te beoefenen. Door de plasticiteit van onze hersenen te verbeteren nemen we de regie over ons leven en kunnen we mentaal groeien.

Deepak Chopra heeft meer dan vijftig boeken geschreven, die zijn vertaald in meer dan veertig talen. Vele hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times gestaan. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving. Rudolph Tanzi is hoogleraar neurologie aan Harvard University.

Biografie

Deepak Chopra (geboren in India) heeft als een van de eersten oosterse wijsheden op grote schaal naar het Westen gebracht. Eerst als arts, daarna op het gebied van meditatie en yoga. Hij is auteur van succesvolle boeken als o.a. ‘Het zelfhelend vermogen’.

Deepak Chopra heeft meer dan vijftig boeken geschreven, die zijn vertaald in ruim dertig talen. Vele hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times gestaan. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving.

Details

EAN :9789043931052
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  26-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :142 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :446 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :352
Keywords :  brein;geest;geluk;gezondheid