Levant van mezze tot baklava

Ghillie BASAN


Nederlands | 25-03-2024 | 160 pagina's

9789044765250

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 32,95

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, Israël en Cyprus delen tradities van zowel de Midden-Oosterse als de mediterrane keuken, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties en heerlijke gerechten. Laat je in dit boek meenemen naar Levantijnse bazaars en openluchtmarkten, waar je klassiekers zoals falafel en baklava kan ontdekken, maar ook minder bekende gerechten zoals 'manti', heerlijk gebakken gevulde dumplings, en 'musakhan', een populair pitabroodje. Verken meer dan 60 authentieke recepten, van hartige mezze tot verleidelijke zoetigheden, en maak kennis met het rijke culinaire erfgoed van de Levant.

Details

EAN :9789044765250
Auteur: 
Uitgever :Centrale Uitgeverij Deltas
Publicatie datum :  25-03-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :263 mm
Breedte :208 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :896 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :160
Keywords :  gerechten;middellandse zeegebied;midden-oosten