Nederlands | 09-01-2021 | 488 pagina's
9789045038193
Paperback / softback
€ 29,99
Een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert, met bonushoofdstuk over Nederlandse wijnen
Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Victoria Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rode en waarom zijn chili, knoflook en citroen ‘gamechangers’?<\p>
De wijn-spijsbijbel’ staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert. Met een extra hoofdstuk over de wijnen van de Lage Landen door Niek Beute.<\p>
‘Sorry, Jamie en Nigella. De wijn-spijsbijbel is mijn nieuwe keukenbijbel. En het moet eigenlijk ook die van jullie worden.’ – Metro
Victoria Moore schrijft al ruim twintig jaar over wijn voor New Statesman, Daily Mail en The Guardian. Tegenwoordig is ze wijncorrespondent voor The Telegraph en columnist voor BBC Olive Magazine. In 2015 werd ze door de jury van de Louis Roederer International Wine Writers' Awards uitgeroepen tot 'internationale wijncolumnist van het jaar'.
EAN : | 9789045038193 |
Uitgever : | Atlas Contact, Uitgeverij |
Vertaler : | Henny Corver - Pon Ruiter |
Publicatie datum : | 09-01-2021 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 230 mm |
Breedte : | 151 mm |
Dikte : | 40 mm |
Gewicht : | 760 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 488 |
Keywords : | koken met;recepten;smaakcombinaties;vinoloog |