EAN:  9789045353586
Publicatiedatum:   18-03-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Iets kapot? Een kleine lekkage? Niet blij met de fikse uurtarieven van loodgieter, timmerman of tegelzetter? Dan biedt Klussen voor Dummies uitkomst! Lees hoe je in een handomdraai een lekkende kraan fikst, vergeeld behang vervangt, verlichting installeert en meubels repareert. Dit boek laat zien hoe je jezelf tijd, geld en ergernis bespaart. Klussen voor Dummies is een compleet handboek voor iedereen die klussen een uitdaging vindt.

Gene en Katie Hamilton hebben diverse boeken geschreven over onderwerpen als tapijt leggen, schilderen, behangen en lood gieten.

Ieder huis heeft onderhoud nodig, maar toch durft niet iedereen het direct om zélf aan de gang te gaan. Dit boek helpt de - nog niet zo ervaren - klusser de drempel over om zelf een begin te maken met diverse werkzaamheden. Bijna alle - veel in huis voorkomende - klussen worden behandeld: behangen en schilderen, werkzaamheden aan water en elektriciteit, timmerwerk en opknappen van meubelen, leggen van vloerbedekking, klein herstelwerk, maar ook buitenwerk als onderhoud en aanleggen van paden en terrassen enzovoort. De beschrijvingen zijn gemakkelijk leesbaar ene worden frequent ondersteund door duidelijke stap-voor-stap-tekeningen in zwart-wit. Er worden tips gegevens met betrekking tot een goede voorbereiding, maar ook over gebruik en aanschaf van noodzakelijke gereedschappen. Verder zijn er adviezen over de keuze om werkzaamheden zelf te proberen, of om ze misschien toch uit te besteden bij een vakman. Structureel onderhoud voorkomt dure reparaties. Een leuk, stimulerend boek dat zowel startende als ervaren klussers op weg helpt. Kan ook als naslagwerk worden gebruikt, mede door het register achterin.

  EAN: 9789045353586
  Auteur: 
  Uitgever: BBNC Uitgevers
  Vertaler:  Richard Rasker
  Publicatiedatum:   18-03-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 552 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis