Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789046826621
Publicatiedatum:   18-02-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  256

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Thomas Verbogt (1952) schreef vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Bekende titels van zijn hand zijn onder andere de romans Perfecte stilte en Hoe alles moest beginnen. Als de winter voorbij is stond op de shortlist van de Libris Literatuurprijs, de longlist van de eci Literatuurprijs en op de shortlist van de Boekhandelsprijs.

Alles begon pas toen Sander bij ons kwam wonen, ook het begin van een nieuw leven. Ik was trots op zijn aanwezigheid. Op school zei ik dat hij mijn pleegbroer was. Dat woord kwam van mijn moeder, ik kende het niet, ik kende ook niemand met een pleegbroer of -zus. Af en toe zei ik Pleeg tegen Sander, wat hij leuk vond, Marleen belachelijk. Hij schreef het zelfs een keer onder een briefje dat hij voor me had klaargelegd: 'Ik doe de boodschappen wel! Pleeg.'

De hoofdpersoon in de nieuwe roman van Thomas Verbogt wil graag een verbond vormen met Sander, zijn pleegbroer, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg - iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die zoektocht is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven.

Bij Thomas Verbogt geniet je net zo van het verhaal als van zijn mooie schrijfstijl. Hij ontroert weer diep met deze nieuwe roman.

  EAN: 9789046826621
  Auteur: 
  Uitgever: Nieuw Amsterdam
  Publicatiedatum:   18-02-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 144 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 451 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 256