EAN:  9789046902356
Publicatiedatum:   05-01-2011
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  216

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

In korte tijd heeft de digitale camera de plaats ingenomen van het ouderwetse fototoestel. Geen wonder, want digitaal fotograferen is niet alleen gemakkelijk en goedkoop, het biedt ook talloze mogelijkheden als de foto s eenmaal genomen zijn.
Met Wegwijs in digitale foto s leert u hoe u digitale foto s kunt bekijken, bewerken, bewaren, afdrukken en delen. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van een diapresentatie, rode ogen wegwerken, een kleurenfoto afdrukken in zwart-wit of sepia, werken met gezichtsherkenning, of uw foto's uploaden naar een webalbum. Er wordt gewerkt met Picasa, een gebruiksvriendelijk en Nederlandstalig programma dat gratis te downloaden is.Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Zij heeft een eigen bedrijf: Van Osnabrugge ComputerEducatie.

Wegwijs in digitale foto s maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Windows, Word, Excel, PowerPoint, internet en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.

De nadruk ligt op de praktijk. Met behulp van korte, inleidende teksten en stap-voor-stapopdrachten leert u uw foto s beheren en bewerken. Op de website bij het boek staan leesbladen met achtergrondinformatie, zoals de betekenis van termen als pixels, resolutie en opslagformaat, en tips voor de aanschaf van een digitale camera.
Wegwijs in digitale foto s is geschreven voor mensen die de inhoud van Wegwijs in Windows 7 (of Vista/XP) en Wegwijs in de wereld van internet beheersen, maar nog geen ervaring hebben met fotobewerking op de computer. Het boek kan gebruikt worden in cursussen, maar is ook geschikt voor zelfstudie.

  EAN: 9789046902356
  Auteur: 
  Uitgever: Coutinho
  Publicatiedatum:   05-01-2011
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 171 mm
  Breedte: 241 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 523 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 216
  Reeks:   Wegwijs in...