Het vliegwieleffect

Waarom sommige bedrijven momentum creëren en andere niet

EAN:  9789047014942
Publicatiedatum:   25-02-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  88

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

‘Het vliegwieleffect’ van Jim Collins is een verdieping van een van de krachtige elementen uit de wereldwijde bestseller ‘Good to Great’. Daarin beschrijft Jim Collins dat succesvolle bedrijven een reeks van essentiële stappen nemen die samen aanvoelen als een groot, zwaar vliegwiel. Het kost grote moeite om het draaiend te krijgen, maar als je volhoudt gaat het telkens een beetje sneller draaien en creëer je momentum. Dat is het moment van de doorbraak naar succes. Aan de hand van casussen en theorie lees je welke stappen ervoor zorgen dat je het vliegwiel van jouw organisatie herkent. Ook ontdek je welke elementen het sneller doen draaien en hoe je het draaiend houdt in verschuivende markten. ‘Het vliegwieleffect’ is onafhankelijk te lezen – met dit boek maak je een vliegende start – en door ‘Good to Great’ ernaast te lezen til je het naar een nog hoger niveau.

De auteur van de internationale bestseller ‘Good to great’ onthult de essentiële stappen van succesvolle bedrijven. Herken jouw vliegwiel en til jouw organisatie naar een hoger niveau.

Jim Collins was docent aan de Stanford Graduate School of Business en is auteur van verschillende bestsellers, waaronder het wereldwijde succes ‘Good to Great’. Dat boek wordt in bijna alle managementliteratuur aangehaald als een van de meest grondige, inzichtelijke en vernieuwende studies van de afgelopen decennia.

  EAN: 9789047014942
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler:  Leontine Brandt Corstius
  Publicatiedatum:   25-02-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 219 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 227 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 88