Houd de zaag scherp

Van opbranden naar opladen

EAN:  9789047015505
Publicatiedatum:   13-09-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  104

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Stephen Covey, van ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’, wist het al: je belangrijkste tool ben je zelf. Soms zit het even tegen. Je bent de hele dag druk bezig, en toch voelt het alsof je niets voor elkaar krijgt. In je hoofd is het een chaos, knopen doorhakken lukt niet. Je bent dan je belangrijkste tool vergeten: jezelf! Want hoeveel technieken en trucs je ook toepast om effectiever, productiever en beter te worden, als je niet goed voor jezelf zorgt, lukt niets meer. De zevende eigenschap, ‘Houd de zaag scherp’, gaat over zelfvernieuwing op de vier gebieden van menselijke behoeften: lichamelijk, spiritueel, geestelijk en sociaal-emotioneel. Als je de tijd neemt om op elk van die gebieden goed voor jezelf te zorgen, kun je beter omgaan met uitdagingen en tegenslagen, en zorg je voor groei en verandering in je leven.

Investeer tijd in jezelf en ontdek hoe je jouw zaag scherp houdt. Zo kun je langdurig met uitdagingen omgaan en ervaar je groei in leven en werk. De grootmeester van persoonlijke groei laat zien hoe.

Stephen Covey wordt wereldwijd gezien als de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling. Hij was een veelgevraagd en gedreven coach, schrijver en spreker. Zijn beroemde boek De zeven eigenschappen werd in 38 talen vertaald. Er zijn meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht, waarvan ruim 350.000 in Nederland en België.schrijver en spreker. Zijn beroemde boek De zeven eigenschappen werd in 38 talen vertaald. Er zijn meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht, waarvan ruim 350.000 in Nederland en België.

  EAN: 9789047015505
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler:  Carla Zijlemaker - Vanja Walsmit
  Publicatiedatum:   13-09-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 130 mm
  Breedte: 192 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 215 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 104