EAN:  9789047015727
Publicatiedatum:   25-01-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  272

  In ons centraal magazijn

In ‘De Duivel te slim af zijn’ laat Napoleon Hill zien welke mindset nodig was voor het financiële succes dat hij in ‘Think and Grow Rich’ beschrijft. Dit boek werd nog voor de Tweede Wereldoorlog geschreven, maar werd destijds te controversieel gevonden voor publicatie en is pas recent herontdekt. Het is verrassend actueel, doordat Hill deelt wat hij leerde van zijn worstelingen in turbulente tijden – de industriële revolutie en de economische crisis van de jaren dertig. Hill beschrijft de innerlijke strijd die ieder mens wel eens ervaart en ontfutselt de Duivel het geheim van hoe hij mensen in zijn greep krijgt: door angst, woede, uitstelgedrag en afgunst. Zo leidt de Duivel ons af van ons werkelijke doel. Maar door onze zwakten en angsten onder ogen te zien, kunnen we onze dromen waarmaken.

Ontsluit de kracht van je eigen mindset met ‘De duivel te slim af zijn’, de langverzwegen opvolger van ‘Think and Grow Rich’ van bestsellerauteur Napoleon Hill.

Napoleon Hill (1883-1970) werkte zich aan het begin van de vorige eeuw op van iemand uit de onderklasse tot een van de rijkste en meest inspirerende mensen ter wereld. Hij schreef elf boeken, waarvan 'Think and Grow Rich' het bekendst is. Hij richtte de Hill Foundation op als educatief non-profitinstituut en was een succesvol schrijver, spreker en ondernemer.

  EAN: 9789047015727
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler:  Robert Neugarten
  Publicatiedatum:   25-01-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 159 mm
  Breedte: 237 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 475 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 272